Arts-onderzoeker/Klinisch OIO voor PROOV studie, afdeling Gynaecologische Oncologie – Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Publicatiedatum: 2 juli 2024
Locatie: Amsterdam

Arts-onderzoeker/Klinisch OIO voor PROOV studie, afdeling Gynaecologische Oncologie – Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Jouw functie
Voor de coördinatie van de PROOV studie zijn we op zoek naar een arts-onderzoeker die gemotiveerd is voor het uitvoeren van zowel klinisch als laboratorium onderzoek. Deze fase II studie onderzoekt wat de veiligheid is van het toevoegen van PARP-remming aan de HIPEC behandeling bij patiënten met een ovariumcarcinoom. Naast het coördineren van deze studie zal het translationele onderzoek naar het effect van de combinatie PARP-remming en HIPEC op het weefsel een onderdeel van het onderzoekstraject zijn. Daarnaast ben je betrokken bij andere lopende projecten, waaronder een samenwerkingsproject dat onderzoekt hoe individuele kankercellen in ovariumcarcinoom-metastases aan systemische chemotherapie kunnen ontsnappen.

Waarom het AVL? 
In het Antoni van Leeuwenhoek willen we allemaal hetzelfde: samen de zieke patiënt met  kankerprobleem helpen. Niet niks. Maar niet onmogelijk. Hier werken wetenschap en zorg samen aan innovatie. We vinden keer op keer nieuwe manieren die mensen met kanker wereldwijd verder helpen. Hier redden we levens, winnen we tijd en kwaliteit. Dankzij de laatste technieken en vooral dankzij onze mooiste talenten die nieuwsgierig, precies, warm, doorzetters en teamspelers zijn.

De afdeling
Als arts-onderzoeker voor de PROOV studie kom je te werken op de afdeling gynaecologische oncologie binnen het cluster Heelkundige Oncologische Disciplines (HOD) in het Antoni van Leeuwenhoek. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met het cluster Medische Oncologische Discipline (MOD) en met de  gynaecologische  onderzoeksgroep in KU Leuven. De afdeling Gynaecologie is een onderdeel van het Centrum Gynaecologische Oncologie Amsterdam (CGOA) wat zich uit in een samenwerking met afdeling gynaecologie in het Amsterdam UMC. Het team waarbinnen je werkt bestaat uit gynaecologisch oncologen, medisch oncologen, chirurgen, pathologen, radiologen, fellows en AIOS-gynaecologie in opleiding, een verpleegkundig specialist en een screeningsarts voor erfelijke tumoren. Meer informatie over de PROOV studie vind je hier.

Jouw profiel

Spreekt de uitdaging je aan en herken jij jezelf in onderstaande kenmerken, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

  • Je bent afgestudeerd als basisarts;
  • Je hebt affiniteit met de gynaecologische oncologie en aantoonbare interesse in het verrichten van wetenschappelijk onderzoek;
  • Ervaring met het verrichten van laboratorium onderzoek is een pré;
  • Je hebt een flexibele instelling en je bent bereid om 1 keer per jaar een maand naar KU Leuven te reizen voor het translationele onderzoek wat daar uitgevoerd wordt;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden arbeidsvoorwaarden
De aanstelling is voor de duur van 4 jaar waarbij het doel is de periode af te sluiten met een promotie in de vorm van een dissertatie. Je bent onderdeel van de Onderzoekschool Oncologie Amsterdam (OOA) met een ruim aanbod aan cursussen en opleidingen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO-ziekenhuizen. Jouw salaris zal afhankelijk van ervaring worden ingedeeld tussen de € 4015,- en € 4540,-  per maand op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform FWG 50. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met dr. Willemien van Driel, gynaecologisch oncoloog, of met prof. dr. Gabe Sonke, Internist-oncoloog, via telefoonnummer 020-512 2975.

Specifiek zoeken?