Gynaecoloog, Chef de Clinique – Deventer Ziekenhuis – Deventer

Publicatiedatum: 1 juli 2024
Locatie: Deventer

Gynaecoloog, Chef de Clinique – Deventer Ziekenhuis 0,9 fte

Juist in het Deventer Ziekenhuis heb je als Chef de Clinique een mooie baan. Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis.

De vakgroep Gynaecologie
De vakgroep Gynaecologie, Verloskunde en Voortplantingsgeneeskunde (GVV) bestaat uit 10 gynaecologen die het gehele vak in volle breedte, met aandachtsgebieden, uitoefenen. Tevens zijn er klinisch verloskundigen werkzaam. De vakgroep verzorgt de opleiding gynaecologie in het OOR Noord-Oost /Groningen (jaar 1-2 en jaar 5-6). De onderlinge sfeer in de vakgroep is zeer prettig en de samenwerking met andere specialismen in het ziekenhuis zeer laagdrempelig.

Hoe wij werken
Het Deventer Ziekenhuis beschikt over een fraaie verloskunde afdeling met 10 kraamsuites.
Er is een goede samenwerking met de eerste lijn, verenigd in een integrale geboortezorg organisatie (IGO) ‘Geboortezorg Salland’.

Met betrekking tot de perinatologie en prenatale diagnostiek zijn er goede samenwerkingsverbanden met het Universitair Medisch Centrum Utrecht en de Isala klinieken te Zwolle. Het Deventer Ziekenhuis is satellietcentrum voor uitvoering van geavanceerd ultrageluid onderzoek (GUO). Transport-IVF vindt in samenwerking met de Isala klinieken plaats. Voor de oncologische gynaecologie is er een samenwerkingsverband met het Centrum voor Gynaecologische Oncologie Amsterdam (CGOA). Er zijn twee research-medewerkers verbonden aan de afdeling waardoor we in ruime mate participeren in wetenschappelijk onderzoek.

Wat wij vragen
In verband met toename van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gynaecoloog chef de clinique die ons team op korte termijn komt versterken. Wij zijn hiernaast bezig met uitbreiding op de langere termijn. Op dit moment zoeken wij een collega die het vak in de volle breedte wil uitvoeren, die open staat voor een goede samenwerking met de eerste lijn binnen de coöperatie integrale geboortezorg en affiniteit heeft met opleiding.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende baan in een goed draaiend team, voor de periode van 6 maanden. Het salaris is afhankelijk van relevante ervaring; je wordt ingeschaald conform de CAO Ziekenhuizen.
Kortom, een mooie plek om als jonge, klare gynaecoloog meer ervaring op te doen!

Het Deventer Ziekenhuis biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide mogelijkheden voor coaching en intervisie, een vergoeding voor opleidingskosten en een persoonlijk budget. Naast een uitdagende werkplek is de Hanzestad Deventer een leuke stad om in te wonen en te recreëren.

Meer weten?
Ben je enthousiast en wil je meer weten? Neem dan contact op met dr. Charlotte Lenselink vakgroepvoorzitter via c.lenselink@dz.nl of met dr. Joost Zwart, secretaris via j.zwart@dz.nl, beiden gynaecoloog. Zij zijn ook bereikbaar via telefoonnummer 0570-535052.

Reageren
Wil jij ons team versterken? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via een mail met je CV en brief  naar c.lenselink@dz.nl. Je kunt je sollicitatie richten voor 10 juli 2024 aan onze vakgroep voorzitter dr. C.H. Lenselink.

Specifiek zoeken?