Gynaecoloog – Ellesie vrouwenkliniek – Boxmeer, Gorinchem

Publicatiedatum: 27 juni 2024
Locatie: Boxmeer - Gorinchem

Gynaecoloog – Ellesie vrouwenkliniek >24 uur

Ellesie Vrouwenkliniek is een gespecialiseerde zorgverlener gericht op gynaecologische zorg voor vrouwen van alle leeftijden. Met een ervaren team van deskundige professionals, uiteenlopend van gynaecologen en verpleegkundigen tot leefstijlconsulenten, helpen wij vrouwen om weer volop in het leven te kunnen staan.  Voor de versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Gynaecoloog.

Wat ga je doen?
Als gynaecoloog ben jij dé gesprekspartner van onze patiënten. Je diagnosticeert en behandelt vrouwen op het gebied van cyclusstoornissen, menopauzeklachten, afwijkende uitstrijkjes en zo meer benigne gynaecologie. Je voert poliklinische (be)handelingen uit waaronder minimaal invasieve gynaecologische ingrepen. Tevens verricht je endoscopische gynaecologie en eenvoudige bekkenbodemchirurgie op de operatiekamer.

Je werkt intensief samen binnen ons team van collega-gynaecologen, verpleegkundigen, medisch secretaresses en leefstijlconsulenten. Je werkt standaard op onze locatie in Boxmeer en 1 dag in de week op onze locatie in Gorinchem.

Welke expertise neem je mee?

  • Je hebt een open, ondernemende houding met een brede integrale zorgvisie en bij voorkeur ook ervaring op het gebied van leefstijlgeneeskunde
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot gynaecoloog en hebt recente werkervaring in een soortgelijke functie (BIG-registratie/ RGS-registratie)
  • Je kunt snel schakelen en houdt overzicht in een hectische omgeving
  • Je levert veilige en kwalitatief uitmuntende zorg
  • Je bent flexibel, zowel in houding als in tijd
  • Aanvangsperiode en contracturen in overleg, bij voorkeur ben je direct beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende, flexibele en gezellige werkomgeving
  • We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen en wij stimuleren dan ook verdere opleidingen.
  • Een salaris volgens functieschaal AMS.

 

Wil jij jouw kracht en expertise inzetten voor vrouwspecifieke zorg? Dan zien wij jouw sollicitatie (CV en motivatie) graag tegemoet via pz@ellesie.nl.
Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met gynaecoloog Els van Doorn (Hoofd Kliniek) via 0183 201130.

https://www.ellesie.nl/over-ellesie/vacature-gynaecoloog

Specifiek zoeken?