Fellow gynaecologische oncologie (binnen GOZON verband in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven en RadboudUMC) – Nijmegen

Publicatiedatum: 25 juni 2024
Locatie: Eindhoven

Fellow gynaecologische oncologie binnen GOZON verband in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven, en Radboudumc Nijmegen. 0,8 fte

De vakgroep Gynaecologie en Verloskunde en het Catharina Kanker Instituut (CKI) in samenwerking met het het Radboudumc binnen het Gynaecologische Oncologie Zuidoost Nederland (GOZON) zoeken een ambitieuze, gedreven collega die opgeleid wil worden tot gynaecologisch oncoloog.

Opleidingsschema.

De opleiding zal in ieder geval deels in het CZE en deels in het Radboudumc plaatsvinden, met ook mogelijkheid om het laatste deel zelf elders te vervullen.

In GOZON verband zult u in het CZE onderdeel uit maken van de vakgroep gynaecologie. Deze bestaat uit 12 gynaecologen die in hoge mate gesubspecialiseerd zijn waarvan 5 gynaecologisch oncologen. Deelname aan de algemene dienst naast het fellowship is een vereiste. Wij zijn verwijscentrum voor de derdelijns gynaecologische oncologie regio GOCZ. In het Radboudumc zult u onderdeel uitmaken van het team van 6 gynaecologisch oncologen en neemt u deel aan de diensten gynaecologie.  Het Radboudumc is verwijsziekenhuis voor patiënten uit de regio GOCN.

Werkzaamheden
In beide centra worden meer dan 400 nieuwe poliklinische patiënten per jaar gezien en meer dan 200 grote gynaecologisch oncologische ingrepen uitgevoerd voor alle gynaecologische tumoren.  Endoscopische chirurgie, inclusief robotchirurgie, is een van de speerpunten van de vakgroepen. Er wordt deelgenomen aan meer dan 20 nationale en internationale wetenschappelijke studies en er worden ieder jaar tientallen wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. Momenteel zijn er meerdere promovendi op het gebied van de gynaecologische oncologie werkzaam op beide lokaties.

Er is uitgebreide en intensieve samenwerking met chirurgen, radiotherapeuten, medisch oncologen, pathologen, radiologen en gynaecologen in beide regio’s, en de gynaecologisch oncologen zijn vertegenwoordigt in landelijke gremia.

Wat vragen wij?
De vakgroepen zoeken een enthousiaste en gedreven collega met aantoonbare belangstelling voor gynaecologische oncologie bestaande uit tenminste 12 maanden differentiatie tijdens of na de opleiding. Naast aantoonbaar goede chirurgische en communicatieve vaardigheden strekt affiniteit met onderzoek, blijkend uit een (bijna) afgerond proefschrift tot aanbeveling. Wij verwachten uitstekende communicatieve vaardigheden en affiniteit met de opleiding tot gynaecoloog.

Ons aanbod?
U wordt in beide centra afzonderlijk aangesteld voor de duur van het deel van het fellowship wat u ter plekke vervult, conform de arbeidsvoorwaarden volgens de vigerende CAO.

Sluitingsdatum : 14-07-2024
Ziekenhuis : Catharina Ziekenhuis Eindhoven
Vacaturenummer : GO 01
Inlichtingen : Inlichtingen kunt u inwinnen bij Dr. Hermans,  via 06-12819381 (afspraak via whatsapp maken)
Sollicitaties aan ralph.hermans@catharinaziekenhuis.nl voorzien van CV, 2 referenten, en motivatie.

 

Specifiek zoeken?